Болният, отдавна отчужден баща на Меган Маркъл сподели в документален

...
Болният, отдавна отчужден баща на Меган Маркъл сподели в документален
Коментари Харесай

Бащата на Меган със сърцераздирателно признание: Тя ме уби и след това ме оплака

Болният, от дълго време отчужден татко на Меган Маркъл показа в документален филм, че отхвърля да бъде заровен от своята щерка, откакто тя неведнъж е споделяла по какъв начин към този момент е оплакала загубата му.

78-годишният Томас Маркъл, който приказва мъчно след тежък инсулт, моли щерка си да се свърже още веднъж с него и да му разреши да види за първи път своите внуци, принцеса Лилибет, 1, и принц Арчи, който ще навърши 4 години в събота, деня, в който другият му дядо, крал Чарлз III ще бъде коронясан.
                             

В документалния сериал за Меган и Хари, който беше излъчен по Netflix, Меган споделя, че е изгубила татко си, а в своите записки принц Хари, написа че брачната половинка му скърби за загубата на татко си.

“Тя ме умъртви и по-късно ме оплака “, сподели скърбящият татко пред австралийското новинарско шоу 7News Spotlight. Пред медията той даже споделя, че евентуално това ще бъде последното му изявление.

" Отказвам да бъда заровен от нея. “ - сподели още Томас.
                             

Маркъл показа трогателни видеоклипове на него с щерка му като доказателство, че тя е обичала татко си, който е бил нейният воин, преди той да бъде напълно отритнат от нея.

“Иска ми се да можем да седнем и да поговорим “, сподели той, като в същото време призна, че е малко евентуално това да се случи, като се има поради, че щерка му не е осъществила никакъв контакт с него, даже след инсулта му преди година.

" Ако тя не се появи след инсулта ми, тогава какво би я трогнало? " – попита бащата, който през днешния ден върви с бастун.

Томас Маркъл сподели, че не се е чувал с щерка си, откогато тя му е написала " толкоз омразно и толкоз грубо “ писмо преди повече от четири години.
                             

В записките си 38-годишният Хари твърди, че " в това писмо няма нищо, от което да се срами “, като в същото време раздира тъста, който в никакъв случай не е срещал, че е споделил елементи от него с пресата.

Томас Маркъл обаче настоя: “В това писмо има и други неща, които са толкоз омразни и толкоз жестоки, че не бих го споделил. Така пазя повече нея, в сравнение с себе си “, сподели той, потвърждавайки, че ще го изгори, преди да го продаде, макар че са му били препоръчани огромни суми.

“Мег, обичам те - обичам внуците си. Бих се радвал да ги видя ", сподели той, отбелязвайки, че младият принц и принцеса " ще имат моя нос, ще имат моите очи ".

Той назова Хари “приятен човек “, като му сподели: “Обичам те, по тази причина че се ожени за щерка ми “.

“Отворен съм за всевъзможен тип диалози “, сподели той в последното послание до щерка си, усмихвайки се и казвайки “Благодаря “.
 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР