Болница предлага стипендии и договор на студенти в специалността Медицинска

...
Болница предлага стипендии и договор на студенти в специалността Медицинска
Коментари Харесай

Болница предлага стипендия и договор, ако учите за медицинска сестра

Болница предлага стипендии и контракт на студенти в специалността Медицинска сестра.

Тя е пловдивската Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване " Свети Георги ".

През 2017/2018 година лечебното заведение отпуска 10 стипендии за приключили II курс и 10 за приключили III курс. Сумата е от 150 до 200 лева месечно за период от една или две години, според от изискванията, на които дава отговор студентът.

Желаещите могат да аплайват до 2 октомври, като подадат документи в деловодството. Няма значение от кой университет в страната идват, стига да имат триумф най-малко " Много добър (4.50) ". 

Одобрените ще бъдат оповестени на 5 октомври. Те ще получават месечна стипендия до завършването си, при изискване, че подпишат авансово контракт за работа в УМБАЛ " Св. Георги ", която ще стартират след завършването си.

Подробните условия на стипендиантската стратегия и нужните документи за кандидатстване вижте тук: http://www.unihosp.com/?menu=stipendii_programa

Ръководството на най-голямата болница в България има за цел да поддържа младите студенти по време на образованието им и да притегли и задържи млади медицински експерти като им подсигурява работно място по специалността, се споделя в прессъобщение на " Св. Георги ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР