Болна адвокатка отложи решението на Апелативния съд в София за

...
Болна адвокатка отложи решението на Апелативния съд в София за
Коментари Харесай

Срещу 500 лв. глоба адвокатка бави с болничен гледането на мярката на шефката на Митници

Болна адвокатка отсрочи решението на Апелативния съд в София за оставането на някогашната шефка на Агенция " Митници " Петя Банкова в ареста. В правосъдната зала през днешния ден брачният партньор на Банкова Делян Тенев съобщи, че юрист Аделина Натина е болна и показа болничен лист с днешна дата, в действие до 15 април, заяви Българска телеграфна агенция.

По думи на ръководителя на правосъдния състав Галя Георгиева са постъпили нови материали по делото. Натина декларирала пред чиновник на съда по-рано през днешния ден, че ще пристигна да чете материали и не е споделила, че е болна. Адвокатката ще бъде санкционирана с 500 лв., тъй като не е уведомила в точния момент съда и не е ясно дали положението ѝ разрешава да се яви в залата.

Припомняме, че Петя Банкова, Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов (известен с прякора Паскал) в проведена незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. На 6 април на ексшефката на Митниците и Стефан Димитров неотклонение " задържане под стража ". Преди гледането на ограниченията им в " Пирогов ". Т. нар. Паскал пък към момента се търси.

Адвокатът на Стефан Димитров Ивайло Найденов изиска отказ на арбитър Галя Георгиева поради изявление пред парламентарната комисия " Нотариуса ". Защитникът цитира нейни думи: " Министерство на вътрешните работи и прокуратурата са над всичко. "

Според юриста над всичко е единствено законът. Той недоумява по какъв начин се е паднало навръх арбитър Георгиева гледането на мярката за неотклонение. Тя обаче разгласи, че е споделила друго пред комисията и отхвърли да си направи отказ.
 Атанас Атанасов пита къде са доказателства за контрабанда
Атанас Атанасов пита къде са доказателства за контрабанда

Живко Коцев не е взел участие в незаконна активност, уверен е Атанасов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР