Боксьорките на хасковския клуб “Севдалин Василев се представиха силно на

...
Боксьорките на хасковския клуб “Севдалин Василев се представиха силно на
Коментари Харесай

Три бронза и две пети места за боксьорите в Ямбол

Боксьорките на хасковския клуб “Севдалин Василев ” се показаха мощно на държавния персонален шампионат за мъже и дами в Ямбол. При леките Налян Мехмед се боксира за пръв път при дамите и съумя да се окичи с бронза при 48-килограмовите. Годеницата на треньора Людмил Димитров сподели забележителни боксови умения макар, че дебютира на 33 години.

Дебют при дамите в тежката категория направи и Силвия Димова, която е шампионка при девойките. Димова също завоюва бронзов орден в категорията +81 кг. Трета в Ямбол стана и Мария Крумова (75 кг).

При мъжете доста добре се показаха и двамата хасковски боксьори. Те завоюваха две пети места. Очаквах повече от Димитър Желев при 56-килограмовите. Той изтегли доста мощен противник от НСА София на старта и макар, че се бори до дъно, загуби, разяснява Димитров. Пети остана и Иван Костадинов в категория плюс 91 кг.

На 7 март в Русе ще се организира държавното състезание за старшата възраст при юношите и девойките. При девойките ще вземе присъединяване шампионката Горяна Стоева и още четири девойки. При младежите се приготвят 4-5 момчета, които ще показват клубът " Севдалин Василев ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР