Боксьорът Тервел Пулев има бронз от Олимпийските игри в Лондон

...
Боксьорът Тервел Пулев има бронз от Олимпийските игри в Лондон
Коментари Харесай

Тервел Пулев посочи най-ценната си титла

Боксьорът Тервел Пулев има бронз от Олимпийските игри в Лондон 2012, а като експерт завоюва интерконтиненталния пояс на WBA в полутежка категория. Не това обаче са най-ценнните му трофеи в живота. За него има по-важни неща от спортните триумфи и това е фамилията. Тервел разгласява в обществените медии фотография, на която е прегърнал тримата си синове и описа по какъв начин прекарва вечерите си с тях.

" Времето с децата и със фамилията е нещо, без което към този момент не бих могъл да си показва живота. Свикнал съм и си ги диря. Уж елементарни обстановки или дребни неща, само че някой ще каже просто битовизми. А за мен е най-ценното време. Но не ни липсват и писъци и сръдни, в случай че по-големият е победил на нещо по-малкия ", написа Пулев под фотографията.

Той споделя и какви са характерите на неговите деца, като най-малкият непрекъснато го търси, с цел да играят дружно. А най-големият му наследник към този момент е младеж и е в стадия на отдалеченост от родителите си.

" Страшно доста ме радва, че дребният Самуил ме търси и постоянно желае да ме " усети ". Често с него се захласваме в нашия свят, по дадена новоизмислена игра и се смеем дружно.
За разлика от Калоян, който към този момент е тинейджър и е в стадия, когато си на отдалеченост от мама и тате " тъй като са скучни и не са фън "  
Ако би трябвало да обобщя какво усещам е, че да си татко е най-ценната купа за мен и не бих я разменил за никоя друга! Чувствам се блажен от Господ! ", прибавя Тервел Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР