“Боже мой! Шокирана съм” – с тези думи Мария Бакалова

...
“Боже мой! Шокирана съм” – с тези думи Мария Бакалова
Коментари Харесай

Дано номинацията ми за Златен Глобус да засили интереса към БГ киното:Мария Бакалова - slava.bg

“Боже мой! Шокирана съм” – с тези думи Мария Бакалова посрещна новината за номинацията си за „ Златен глобус “.

Българката заслужи мястото си измежду най-хубавите актриси в основна роля в комедия или мюзикъл с помощта на присъединяване си в „ Борат 2 “. След като бе оповестена измежду номинираните, 24-годишната бургазлийка не пропусна да благодари на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд и на екранния си татко – Саша Барон Коен, който по думите й също справедливо е маркиран измежду заслужаващите актьори (и то цели два пъти – в категорията за основна и за поддържаща роля – б.а.).

С първата сериозна крачка към „ Златен глобус “ Бакалова работи и в посока реализиране на персоналната си идея – да даде вяра на артистите от Източна Европа, че в огромната машина на международното кино - и по-конкретно Холивуд - има място за тях.

„ Аз съм най-щастливият човек в целия свят и се надявам, че тази номинация ще ускори интереса към някои от необикновено надарените артисти и кинаджии в България и Източна Европа “, съобщи още актрисата, която снима изчакването на номинациите в обществените мрежи. От клипа, оповестен в стори в Инстаграм се вижда по какъв начин Бакалова чува по пижава името си, изречено от Сара Джесика Паркър, а нейни другари избухват в еуфория. Видео за това по какъв начин схваща, че Бакалова е номинирана снима и нейният наставник – Юлиан Костов, с помощта на който актрисата се озовава в „ Борат 2 “.

Припомняме, че в категорията си на Златните глобуси българката ще би трябвало да се пребори със звезди от ранга на Кейт Хъдсън, Мишел Пфайфър, Розамунд Пайн и Аня Тейлър-Джой. Дали ще се оправи и с това ще разберем на 28 февруари, когато ще се организира 78-ата гала по връчването на оценките на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР