Бохум постигна изключително важна победа в битката за оцеляване. Тимът

...
Бохум постигна изключително важна победа в битката за оцеляване. Тимът
Коментари Харесай

Бохум взе глътка въздух в битката за оцеляване

Бохум реализира извънредно значима победа в борбата за оцеляване. Тимът завоюва с 3:2 семейството си на Аугсбург, който също взе участие в битката за оставане в Бундеслигата. С първия си триумф в последните седем мача домакините излязоха от зоната на изпадащите и имат точка преднина пред Шалке, който заема 16-а позиция, която праща на плейоф.

Бохум поведе още във втората минута, когато Антви-Аджей стреля от дребен ъгъл. Тимът на Томас Леч продължи да господства, само че пропусна идващите си благоприятни условия. Последва интервал на мъртвило преди Арне Майер да изравни в 29-ата минута. До почивката играта бе изравнена и накъсана.

Втората част още веднъж стартира с по-добра игра на домакините. Те стигнаха до гол в 59-ата минута, когато Гоувелеув си означи автогол. Късметът бе страната на Бохум и три минути по-късно, когато капитанът им Лосила се разписа. 37-годишният халф можеше да означи и още един гол, само че ударът му с глава не бе задоволително прецизен.

Аугсбург не затрудняваше изключително противника, само че направи последните минути напрегнати, откакто понижи. Влезлият като запаса Йебоа върна едно попадение, само че гостите нямаха сили за повече.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР