Богата програма са подготвили организаторите на панаирни дни Оряхово през

...
Богата програма са подготвили организаторите на панаирни дни Оряхово през
Коментари Харесай

Концерти, пленери, изложби и дефилири по време на Панаирни дни в Оряхово през август

Богата стратегия са подготвили уредниците на панаирни дни " Оряхово " през тази година, които ще е проведат за 92-ри път през август.
 
Панаирните дни стартират на 14 август, когато от 14:00 ч. ще бъде открит интернационален пленер отдаден на проф. Марин Върбаков. На идващия ден следва Преображенска Света литургия и панаирна киномания. На 16 август Исторически музей-Оряхово отваря порти с изложбата " Часовници ".
 
Къща-музей " Дико Илиев " ще показа на 17 август изложбата " Оряховски калейдоскоп ". В рамките на панаирните дни ще се проведат и 27-те празници на духовите оркестри, отдадени на композитора Дико Илиев, формалното разкриване на които е след 19:00 ч. в същия ден.
 
Етнографска къща-Оряхово на същата дата показва изложбата " Народни престилки ", продължава и панаирната киномания. Дефилир на духови оркестри е очакван за 18 август, когато ще се открие и изложбата " Марин Върбнов-новатор в декоративния текстил ", редом ще се състои и детски пленер " Марин Върбанов ". 
 
От 19:00 ч. на 18 август ще бъдат поднесени цветя и венци пред барелефа на композитора Дико Илиев. От 21:00 ч. стартира Нептунова вечер и концерт на рап изпълнителя Устата. 
 
 Устата Устата Източник: Община Оряхово
На 19 август от 9:30 стартира детски футболен шампионат, а от 11:30 ч. - детски панаир с Бате Енчо.
 
 Детски панаир с Бате Енчо Детски панаир с Бате Енчо Източник: Община Оряхово
Програмата в празничния ден продължава от 19:00 ч. с дефилир на духови оркестри и мажоретни сформира. От 21:00 ч. е началото на концерта на рок група " Фондацията ". 
 
 Фондацията Фондацията Източник: Община Оряхово
На 20 август, от 19:00 ч., стартира Балканск авечер с присъединяване на посетители от Румъния, Гърция, Косово, Македония, Турция, Сърбия, както и самодейци от НЧ " Надежда 1871 " -Оряхово и Търговска колегия " Жива вода ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР