Богата програма са подготвили организаторите на Панаирни дни Оряхово и

...
Богата програма са подготвили организаторите на Панаирни дни Оряхово и
Коментари Харесай

По традиция Оряхово празнива своите "Панаирни дни" през август

Богата стратегия са подготвили уредниците на Панаирни дни " Оряхово " и тази година. Празникът ще се организира на 19, 20 и 21 август.

През първия ден от 10.30 ч. ще стартира тържественото съвещание на Общинския съвет в града, на което ще се извърши почитане със звание " Почетен жител на Оряхово ".

Изложбата " Ало, ало " на остаряла телефонна техника се открива в 18.30 ч. Половин час по-късно стартира дефилирането на духови оркестри и поднасяне на венци пред барелефа на Дико Илиев. Концертът на оркестър " Канарите " е последната демонстрация през първия празничен ден.

На 20 август в парк " Щурците " е квалифицирано за най-малките " Яко панаирно утро с кака Лара ". В 18.30 стартира детски пленер през Художествената изложба " Проф. Марин Върбанов ". В 19.00 ч. с дефилиране стартират XXVI-те празници на Духовите оркестри. Концерт на Ивана ще стартира от 21.00 ч. След края на концерта стартира " Нептуновата вечер " с Шкумбата и Алфредо Торес.

Празниците ще завършат на 21 август с " Балканска вечер ", в която ще вземат участие посетители от Сърбия, Румъния, Турция и " Пиринско тройче ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР