Богат турчин е годеникът на Мис Плеймейт Михаела Тодорова. Блондинката

...
Богат турчин е годеникът на Мис Плеймейт Михаела Тодорова. Блондинката
Коментари Харесай

Мис Плеймейт и турчин си правят PR! Ето този дечко любил Михаела

Богат турчин е годеникът на Мис Плеймейт Михаела Тодорова. Блондинката настойчиво крие мъжа, с който стяга женитба, но „ България Днес “  разкри самоличността му.

За годеника на Михаела знаят само  няколко души. Разбира се, Тодоров среща първо фамилията си с годеника си. След това и част от най-близките си другари. Избраникът на русото прелъщение се споделя с Семих Ортакая и е родом от Бурса. От няколко години младият предприемач живее в София. Той е на възрастта на бръмчалката. Годеникът на Михаела е от заможно семейство. Фамилията на Семих има сериозен бизнес основан в Турция иу нас. Бизнес  делата в България върти мъжът до Мис Плеймейт.

Той обича лукса, облича се в най-маркови облекла, посещава най-скъпите заведения за хранене и питейни заведения. В един от тях среща Михаела. Богаташа бързо е покорен от хубостта на плеймейтката и с сантиментални жестове Семох съумява да омае дългокраката силиконка.

Плеймейтката и Семих обожават да пътуват. Почивките са плащани от богаташа, който прави всичко допустимо да направи Мишето щастлива. Няма и половин година от първата им среща, когато Семих взема решение да падне на колене пред русото прелъщение. Това се случва в Париж, а Тодорова споделя заветното „ да “.

Михаела към момента се пробва да пази мъжа до нея в загадка, защото опасява някой да не я урочаса. Според мнозина обаче, тези истории са измислени от самата Михаела, която цели да добива известност и да си качва цената.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР