Богат избор от традиционни български продукти ще предложи Kaufland България

...
Богат избор от традиционни български продукти ще предложи Kaufland България
Коментари Харесай

Kaufland продължава силната си подкрепа към българските производители и за Великден

Богат избор от обичайни български артикули ще предложи Kaufland България на своите клиенти за великденските празници и тази година. Изцяло българско е агнешкото месо във всички 60 хипермаркета на комерсиалната верига в страната, като Kaufland си партнира с одобрени български производители на висококачествено агнешко месо. Те ще обезпечат за потребителите многообразие от артикули, измежду които и млени агнешки специалитети. Качеството на месото минава прецизен многостепенен надзор по цялата верига на доставки в Kaufland и на място в хипермаркетите на веригата.

С български генезис са и всички козунаци*, които Kaufland обичайно предлага за Великден. Тази година те са произвеждане на 7 одобрени производители и фамилни компании с наложени обичаи в хлебарството, с които комерсиалната верига си партнира от дълги години. Потребителите могат да открият многообразие от над 20 типа български козунаци , измежду които са както пакетирани, по този начин и прясно изпечени и ръчно плетени козунаци с достоверен роден усет.

Традиционно висок в Kaufland е делът на българските яйца – над 90%. Тази година за Великден веригата ще предложи яйца, произвеждане на 7 български производителя с птицеферми в регионите на Добруджа, Мизия, Поликраище и други. В седмицата на Великден тематичният великденски подбор на Kaufland ще включва и боядисани български яйца за още по-голямо улеснение на клиента.

За Великден и Гергьовден потребителите могат да открият огромно многообразие от висококачествени родни плодове и зеленчуци. През пролетта и есента техният дял в Kaufland надвишава 80%. Тази година за обичайна великденска салата ще се погрижат близо 30 български производители и снабдители на плодове и зеленчуци, с който Kaufland има построени дългогодишни партньорства. Компанията дава отговор на условията на клиентите за качество, като ползва многостепенен първокласен надзор по цялата верига на произвеждане на плодовете и зеленчуците – от стопанствата на производители и развъждането на продукцията при подобаващите условия, през инспекциите за качество в Логистичния център, до контрола на тяхното качество и прохлада на място в хипермаркетите на веригата.

Българските артикули постоянно са били приоритет за Kaufland България. Над 60% от производителите, с които компанията работи, са български , като огромна част от тях са сътрудници на веригата през цялото време на активността й в страната. Над 85% от оборота на Kaufland се образува от български снабдители. В редица от основните за българския консуматор хранителни категории делът на локалното произвеждане е преобладаващ . 72% от месото и месните артикули в асортимента на веригата са български артикули. Следват хлябът и хлебните произведения с 67% и млечните артикули с 65% родна продукция, която намира място на рафтовете на Kaufland в цялата страна.

*Изключение са пакетираните изпечени печива в обичаен италиански жанр.

За Kaufland България: Kaufland е част от водещата европейска група в бранша на търговия на дребно Schwarz. В България компанията е пазарен водач с годишен оборот от над 1,6 милиарда лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 000 чиновници. Kaufland има 60 хипермаркета в 34 града с подбор, надхвърлящ 20 000 продукта в най-големите обекти. За времето от своето идване в България през 2006 година до през днешния ден компанията се трансформира в важен фактор за стимулирането на националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1,4 милиарда лв.. Вижте повече на

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР