Богат асортимент от хранителни стоки на половин цена предлага Kaufland

...
Богат асортимент от хранителни стоки на половин цена предлага Kaufland
Коментари Харесай

50% по-изгоден пазар за Великден до 21 април

Богат подбор от хранителни артикули на половин цена предлага Kaufland на клиентите си до неделя (21 април), като част от своята великденска акция. От плодове и зеленчуци, през сладки изкушения до меса и салами могат да бъдат закупени на супер атрактивни цени във всички 65 хипермаркета на веригата. 

Вкусни ягоди единствено за 2,49 лева за половин кг чакат клиентите на най-голямата комерсиална верига у нас до сряда (17 април).

За свежата салата на трапезата във всеки дом в Kaufland могат да бъдат открити репички с 50% понижение за 0,99 ст., както и бейби спанак за 1,99 лева, авокадо за 1,29 лева и ябълки „ златна превъзходна “ единствено за 1,69 лева за кг.

Акцент в седмичната листовка са и вкусните и потребни добавки за салатата – разнообразни типове слънчогледово олио с отстъпка в цената до 25%, ябълков оцет, понижен с 40%, малинов оцет и масло от авокадо - надлежно по-изгодни с 25% и 19%. Лоялните клиенти на веригата могат да закупят до сряда в това число със своята Kaufland Card първа преса слънчогледово олио „ Плиска “  за 1,89 лева литъра.

Офертите за месо и салами на витрините с обслужване включват свинска плешка без кост единствено за 6,99 лева, луканков салам с 46% понижение на цената, кг луканка „ Перелик “ за 19,99 лева, луканкова наденица „ Бони “ за 10,99 лева, свинска шунка „ Браво “ за  13,99 лева От асортимента със сирена клиентите могат да изберат тази седмица преференциално гауда за 13,99 лева, моцарела и чедър надлежно понижени с 31% и 37%.

Традиционният Великденски козунак може да бъде открит за 3.99 лева.  на Пекарните в Kaufland. Наполовина са понижени цените и на разнообразни типове банички, френска багета за 79 ст., солени и сладки закуски.

Богат избор има и в месния подбор като наденицата от телешко месо „ Шеф месар “ с 27% намалаление, кюфтета и кебапчета „ Брей “ с 20%. Тази седмица кг сирене „ Елена “ коства единствено 16,99 лева, а сиренето President е с отстъпка от 26%. Притежателите на Kaufland Card могат за закупят кисело мляко „ Димитър Маджаров “ с 2% масленост на цена от 1,25 лева, както и да се възползват от 35% отстъпка в цената за всички сладоледи Milka, Oreo и Toblerone.

До Великден всеки има късмет да завоюва разнообразни купони с отстъпки от Колелото на шанса с Kaufland Card, измежду които артикули на стойност 1 или 50 стотинки, отстъпки от сметката и други. Наградите и изискванията могат да се намерят на:

Всички настоящи оферти на най-голямата комерсиална верига у нас могат да бъдат прегледани в седмичната й.

  

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР