Бог ще ме накаже, ако спра с футбола. Това обяви

...
Бог ще ме накаже, ако спра с футбола. Това обяви
Коментари Харесай

Валери Божинов: Бог ще ме накаже, ако спра с футбола

Бог ще ме накаже, в случай че спра с футбола. Това разгласи Валери Божинов в изявление за сръбското издание " Скопски Журнал ".

Бившият национал е без тим и поддържа форма в Белград, където преди време носи фланелката на локалния гранд " Партизан ". За последно нападателят, минал през " Ювентус " и " Манчестър Сити ", бе спряган за трансфер за новака в родния хайлайф " Ботев " Враца.

" Дори и не помислям да спирам с футбола. Като виждам кой и по какъв начин играе, това ще бъде огромна неточност. Същото важи и за Саша Илич (б.р. - другар и някогашен съотборник на Божинов в " Партизан " ). Бог ще ме накаже, в случай че спра с футбола ", уверен е Валери.
Валери Божинов се сбогува с " Риека " "Нямах опция да покажа своите качества ", съобщи българският нападател в обществените мрежи
Той посочи, че няма по какъв начин да подпише със сръбски тим, защото е прекратил контракта си с " Риека " на 20 август. " В Хърватия не играх нито минута, макар че упражнявах професионално. Затова отидох в офиса и разтрогнахме по най-приятелския метод ".

Божинов призна, че опцията да продължи кариерата си във Враца е изцяло действителна. " Вторият ми татко (б.р. - Сашо Ангелов) е треньор на този тим. Дойде и ми сподели: Валери, ще се веселя да играеш при мен до декември, с цел да поддържаш темп. Ще забележим, имам нещо друго поради ".
" Ботев " Враца договаря с Валери Божинов Кметът на Враца удостовери за диалози с някогашния национал
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР