Бог ни е свидетел, че света няма нужда от повече

...
Бог ни е свидетел, че света няма нужда от повече
Коментари Харесай

Плачете, модни блогърки! На 73 Даян Кийтън ви слага в малкия си джоб

Бог ни е очевидец, че света няма потребност от повече блогъри, влогъри и инфлуенсъри, само че на Даян Кийтън въобще не ѝ пука за това. Тя преди малко откри селфитата в огледалото и е подготвена да превземе Instagram. Блогърки, пригответе се да бъдете съкрушени!

View this post on Instagram
TODAY’S OUTFIT

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on Feb 1, 2019 at 1:46pm PST

Легендарната актриса е прекарала десетилетия, показвайки ни своя безукорен жанр - от филмовите ѝ функции като тази на Ани Хол в Клуб „ Първа брачна половинка “ до визиите ѝ отвън екрана като поло-блузите, костюмите и шапките.

Сега тя е решила да превземе и Instagram и да ни подари неповторимо и откровено фешън наличие, което никоя блогърка не би могла да пресъздаде.

View this post on Instagram
TODAY'S OUTFIT: REVISITING THE OUTFIT I WORE ON @THEELLENSHOW. FIRE SHOES WERE A GIFT FROM MY DEAR FRIEND @realsusanbecker

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on Mar 2, 2019 at 10:03am PST

Тя озаглавява фотосите си с простичкото "Днешният ми тоалет " и заобикаля напудрените описания, което е глътка пресен въздух за Instagram. Под фотосите ѝ е цялостно с мнения на възхитени нейни почитатели.

А съгласно облеклата, които Даян обича да носи, тази година ще бъдат съвременни черните костюми, огромните шапки, войнишките ботуши и разноцветните кожени колани!

View this post on Instagram
TODAY'S OUTFIT MEANS BUSINESS. CAN'T YOU TELL?

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on Feb 21, 2019 at 8:46am PST

Кийтън сполучливо жонглира сред холивудската и вино промишленост и ни се коства напълно в реда на нещата 73-годишната актриса да покори и света на модата. Съвсем неотдавна тя направи тази поръчка като бе на първия ред на стилното шоу на Rodarte за есен 2019 в Лос Анджелис - и беше зашеметяваща!

Вижте някои от най-иконичните визии на Даян ТУК >>

Прочетете още:
В дома на Даян Кийтън в Бевърли Хилс: испански колониален жанр и доста осъществени фантазии под един покрив Шеметни, прелестни и над 70 - Даян Кийтън и Джейн Фонда ще си партнират в нов парещ филм! Даян Кийтън е страдала от булими
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР