Боен арсенал и финансови престъпления са разкрити при специализирана полицейска

...
Боен арсенал и финансови престъпления са разкрити при специализирана полицейска
Коментари Харесай

Боен арсенал и финансови престъпления разкриха при спецоперация в Разградско

Боен боеприпас и финансови закононарушения са разкрити при профилирана полицейска интервенция, която се организира в област Разград, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В къщи в Разград и в поповското село Помощица, населявани от 49-годишен мъж, са о ткрити и конфискувани 217 ловни патрони и три бойни патрони за карабина , нелегално държани от лицето. 
 

 Разград оръжие ОД на Министерство на вътрешните работи - Разград

В хода на акцията от чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ са открити три лица от Цар Калоян – мъж на 60 години и две дами на 60 и 55 години, които са употребявали неистинен медицински документи и са получили без правно съображение имотна полза - пенсия по болест

За времето от март до юли, в изискванията на продължавано закононарушение, незнайно лице е въвело в подвеждане 78-годишна жена от с. Островче, като я убедило, че са му нужни пари за превоз от Украйна до България . С това ѝ е предизвикало имотна щета в размер на 2 000 евро.

 Разград оръжие ОД на Министерство на вътрешните работи - Разград

В Кубрат е оголен случай на длъжностно заграбване от 27-годишна служителка в телекомуникационна компания . Като оператор на каса – офис Кубрат тя е присвоила сумата от 5 725.43 лева, поверени ѝ да ги пази и ръководи. 

По време на днешната акция в Кубрат е спрян лек автомобил „ Фолксваген Поло “, ръководен от 39-годишен мъж. В хода на подхванатите контролни дейности лидерът е тестван с дрегер, чиято цифрова индикация отчела 1,99 промила алкохол , осведомят още от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР