Boeing назначи пенсиониран адмирал от ВМС за специален съветник по

...
Boeing назначи пенсиониран адмирал от ВМС за специален съветник по
Коментари Харесай

Boeing избира пенсиониран адмирал да ръководи екип, който ще преразгледа безопасността при производството на самолети

Boeing назначи пенсиониран адмирал от Военноморски сили за специфичен консултант по въпросите, в това число качеството на работата, осъществена при доставчиците, до момента в който производителят на самолети реагира на детонация по време на полет на борда на един от самолетите този месец.

Главният изпълнителен шеф на Boeing Дейвид Калхун сподели, че е помолил Къркланд Доналд за екип, който ще направи рекомендации за възстановяване на надзора върху качеството във фабриките на компанията и тези на нейните снабдители.

Преди да се пенсионира от армията, Доналд беше шеф на програмата за нуклеарно задвижване на Военноморски сили в продължение на осем години. Той е ръководител на корабостроителя Huntington Ingalls Industries.

Назначаването на пенсионирания адмирал беше оповестено ден откакто компанията съобщи, че ще усили инспекциите на качеството на своите самолети Boeing 737 Max 9 след случай със аероплан на Alaska Airlines. Запушалка, употребена за запълване на място за спешен излаз, избухна, до момента в който самолетът пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР