Боби трябваше да бъде със съученици. В последния момент е

...
Боби трябваше да бъде със съученици. В последния момент е
Коментари Харесай

Смъртно наказание иска майката на една от жертвите от Нови Искър

Боби трябваше да бъде със съученици. В последния миг е решил да остане с Нанси. Това показа майката на Борислав, една от жертвите на шесторното ликвидиране в Нови Искър пред Нова тв.

Малко след среднощ на 31 декември му е звъннала, само че някой затваря насреща. После отново звъннала, отново се затваря. Още по-късно баба му пробвала да се свърже с него, само че към този момент нямало връзка с телефона. Сутринта звъняла на Нанси и Кети, само че нямало връзка и с техните телефони. На първи вечерта го търсила, само че объркала къщата на Нанси.

Бабата на Боби в първия миг като схванала за множеството жертви решила, че са се натровили от храна. Не очаквала, че внукът й става странична жертва на грубо ликвидиране. А почернената майка допуска, че очевидно има нещо към Кети и Неделчо и поради тях и децата са станали жертва.

Самият Боби е прострелян с 3-4 патрона. От година е имал връзка с Нанси. Надяваме се по-бързо да се разбере кои са причинителите и да си получат наказването, упорства майката на Боби. Очакваме правдивост, в случай че се върне смъртното наказване ще е по-добре, желае още тя. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР