Боби Михайлов се оказа по-бетониран от Лудогорец за позицията си

...
Боби Михайлов се оказа по-бетониран от Лудогорец за позицията си
Коментари Харесай

15 топ-предложения за следващ президент на БФС

Боби Михайлов се оказа по-бетониран от Лудогорец за позицията си в обществено разграничавания от света български футбол. Няма и две години с неприета оставка той се завърна интензивно на президентската позиция, с цел да отсрочи още повече неизбежния конгрес. Неизбежен, само че никой не знае дали ще бъде тази, идната или след 20 години. Но въпреки всичко не пречи да имаме лист с евентуални президенти на футбола ни, с цел да си помечтаем за най-малко някаква смяна. Ето ги другите възможности:
1. Бойко Борисов. Някогашната ни футболна легенда бе превърната от меките си колене в незает домошар, само че това не трябва да ни лъже. Най-подходящият е. Със здрава ръка ще държи притежателите (настрана). С другата здрава ръка ще постанова футболисти, имащи сестри моделки на бикини. А с третата ръка ще подвига трибуни и цели игрища. Останалите оферти са аварийни, че през юли може отново да си го изберем за министър председател.
2. Даниел Митов. Прилича на ония, дето не се интересуват от футбол и викат, че са от националния, като ги питаш кой скотски тип са - прасе, говедо, канарче, акула или кренвирш. Но в случай че горният претендент отново запремиерства, за какво да не прати най-доверения си човек отпред на футболите ни?
3. Венци Стефанов. Човек-сиромах, даващ от 30 години парите си за Славия, против което получава чести упреци, насмешки и подозрения за афроамериканско тото. Щом е издържал на това в името на чистата игра, значи в действителност милее за нея и заслужава да оглави футболната ни централа.
4. Димитър Бербатов. Само с цел да забележим дали ще се ояде и впиянчи като типичните футболни кадровици у нас. Вече публично се кандидатира, с което увеличи възможностите си да бъде определен, изключително в случай че няма мутенски напън над делегатите с право на глас от съвсем хилядата футболни клуба у нас.
5. Ники Михайлов. Ще кажете - " наследник на татко си, къде е смяната? " и ще сгрешите. Боби Михайлов в никакъв случай не е взел участие в реклама, в която се подиграват на тупето му, а великодушният Ники към момента може да бъде забелязан да се мята на дивана като сом-единак без конкуренция в язовира. Ще бъде милосърден президент. А е бил в Ливърпул и е играл в групите на Шампионската лига за разлика от татко си.
6. Николета Лозанова. Ще притегли рекламодатели, които за два нейни поста в Instagram ще налеят повече свежи пари, в сравнение с за развиването на детско-юношеския футбол през предходната година.
7. Валери Божинов. След изброяването на предните две имена просто трябваше да изкараме от системата си и това.
8. Доналд Тръмп. Пробвахме с треньори-чужденци, само че футболът ни не прокопса изключително. Но не сме пробвали с президенти-чужденци. А и знаем, че господин Тръмп ще свърши добра работа. И пари ще откри, и футболните почитатели са в неговата таргет-аудитория, и Иванка е кръстена на Митко Иванков.
9. Тити Папазов. Само си представете - звънка на уефския президент Чеферин, разплаква му се и единствено за две минути се уредихме да сме хазаин на финала на идната Шампионска лига на “стадиона ” на Царско село.
10. Антоанета Стефанова. Футболът е като шаха, единствено че малко по-цивилизован и прогресивен, тъй като на белите и черните е разрешено да играят в един и същи тим. Но тактиката е безусловно идентична - топовете по крилата покриват куците коне и пешките рано-рано отиват на дискотека. Номинация за министър председател, само че по-добре футболен президент.
11. Димитър Пенев. Не съумя да увлече масите като кандидат-депутат, тъй като народът го желае във футбола. Отдавна не е откривал една шепа гении, които да станат смислени футболисти, тъй че единствено това да направи, отново ще е потегляне в някаква посока.
12. Националният действен щаб. Нека го прехвърлим отпред на футбола. Тези хора единствено след няколко месеца работа ще настояват, че целият международен футбол се учи от тяхното ръководство и всеки четвъртък в 10 часа сами ще си връчват купата за Световното.
13. Който и да е наблюдател в квартална кръчма . Цял живот усвояване на информация и ободряващи концентрати, социологически изследвания и експертни диспути за футбола ни, изгледани хиляди мачове, проучени милиони злословия. Няма по какъв начин който и да е " на пост " днеска в кръчмата, да няма 100 хрумвания по какъв начин да усъвършенства футбола ни.
14. Васил Божков или Кирил Домусчиев. Но единствено в случай че тази алтернатива се реши персонално от тях с непосредствено лъчение по Фейсбук от “провеждането на разногласието очи в очи ”.
15. Да си остане без президент . Ние сме привикнали да плюем, подлагаме на критика и завиждаме на тези от началството, което води до бойкот и слаби резултати. Ако няма президент, на който да се подлива вода, футболът ни ще избуи.
 
Автор : Самуил Петканов,

Още от ПРАС-ПРЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР