Боб Дилън е съден в Ню Йорк, обвинен от жена,

...
Боб Дилън е съден в Ню Йорк, обвинен от жена,
Коментари Харесай

Съдят Боб Дилън за изнасилване

Боб Дилън е съден в Ню Йорк, упрекнат от жена, която твърди, че американската рок легенда я е малтретирала полово преди съвсем 60 години - през 1965 година, когато е била 12-годишна, написа " Дарик ", цитирайки международните организации.

В желае, заведен в края на предходната седмица от J.C. се твърди, че Дилън я е малтретирал за интервал от шест седмици сред април и май 1965 година

В него се споделя, че Дилън „ е употребявал статута си на прочут музикант, с цел да достави J.C. с алкохол и опиати и да я насилва полово неведнъж “.

Боб Дилън, който през май навърши 80 години е упрекнат, че е заплашил физически момичето.

Предполагаемата корист е станала в жилището, който Дилън има в известния нюйоркски хотел „ Челси”, сочат документите в обвинителния акт.

Адвокатът на Дилън Робърт Цимерман, не отговори незабавно на настояването за коментар от Агенция Франс Прес. В изказване пред „ USA Today” той съобщи, че " Обвинението с 56-годишна отминалост е погрешно и ще бъде пламенно опровергано в съда ".

Дилън се счита за най-великият създател на песни на всички времена. Сред най-забележителните му произведения са " Blowin `In The Wind ", " The Times They Are a-Changin` " и " Like A Rolling Stone ".

Дилън получи Нобеловата премия за литература през 2016 година „ за основаването на нови поетични изрази в границите на великата американска песенна традиция “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР