Боб Аръм, който е промоутър на Кубрат Пулев вярва, че

...
Боб Аръм, който е промоутър на Кубрат Пулев вярва, че
Коментари Харесай

Боб Аръм: Вярвам, че Кубрат Пулев ще победи Джошуа с нокаут

Боб Аръм, който е промоутър на Кубрат Пулев има вяра, че Кобрата ще може да победи Антъни Джошуа и то с нокаут. Двамата боксьори ще се бият за купите в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO, and IBO, написа mma.bg. Битката им ще се организира на 12-ти декември в Лондон. " AJ " ще брани купите си за първи път, откакто си ги върна от Анди Руис в края на предходната година.

Мнозина имаха вяра, че Джошуа е несломим, само че едно дебело момче от Мексико стана от дивана и го нокаутира с няколко дни предупреждение в средата на предходната година. Това сложи доста въпроси и мнозина отписваха Джошуа, само че той смени тактиката и в края на 2019 година си върна купите с решение, макар че не впечатли'', сподели известният промоутър.

Джошуа е дебитор на почитателите и ще се опита да се реваншира против Пулев. Аръм има вяра, че няма да е елементарно за първенеца и предвижда нокаут за Кобрата.

Ето какво още сподели Боб Аръм:

''Едно е да бягаш по кръга и да се правиш, че си второто пришествие на Мохамед Али, когато се биеш с пълен боксьор като Анди Руис, друго ще бъде, когато Джошуа се изправи против подготвен Кубрат Пулев, който е в доста добра форма. Вярвам, че Кубрат ще успее да се съревновава с Джошуа и да го нокаутира.

Пулев е доста мощен и Антъни няма да бяга по този начин, както в борбата с Руис. Вярвам, че Кубрат ще победи и то с нокаут. Анди сподели, че Джошуа има уязвимост и не може да поема удари. Не съм простак, а приказвам това, което виждам. Видях по какъв начин Джошуа падна и това не беше от дълго време.

Ако Джошуа успее да победи Пулев, тогава ще приказваме за борба с Тайсън Фюри и къде да я проведем. Тази борба принадлежи на Англия, а не на Съединени американски щати. Всички ще желаят борба сред Фюри и Джошуа, в случай че Антъни успее да мине през Пулев.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР