БНТВремето у нас е необичайно топло за сезона. Днес най-високата

...
БНТВремето у нас е необичайно топло за сезона. Днес най-високата
Коментари Харесай

Докога ще продължи хубавото време през ноември?

БНТ

Времето у нас е извънредно топло за сезона. Днес най-високата температура беше измерена в Кнежа - 28 градуса. Докога ще се задържат високите температури и ще настъпи ли скоро захлаждане - вижте повече детайлности от синоптика Христина Балинска.

Необичайно топло остава времето за сезона. Максималните температури през днешния ден бяха на стойности, типични повече за лятото. В Кнежа, Монтана, Плевен, Ловеч и други градове те доближиха над 20 градуса. Т. нар. циганско лято е в разгара си, само че високите температури и неналичието на превалявания будят паника, тъй като стойностите на преваляванията са доста под нормалните за сезона.

Утре в по-голямата част от страната още веднъж се чакат стойности от 25-26 градуса. В околните пет дни ще има едва намаляване на оптималните температури, само че те ще останат по-високи от нормалните за сезона.

Захлаждане ни чака към 14-15 ноември, само че все пак температурите ще се запазят по-високи от нормалните за това време на годината.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР