БНТ Военнослужещи от 61-ва Стрямска бригада Карлово спасиха човешки живот. Благодарение

...
БНТ
Военнослужещи от 61-ва Стрямска бригада Карлово спасиха човешки живот. Благодарение
Коментари Харесай

Ефрейтор Караджов: Беше посинял! Още 20 секунди и си отиваше!

 БНТ Военнослужещи от 61-ва Стрямска бригада Карлово избавиха човешки живот. Благодарение на бързата и съответна реакция и на опита си в сериозни обстановки те помогнаха на 25-годишен мъж да пристигна в схващане, откакто примрял край трактора, с който работел, заяви Българска национална телевизия. Ефрейтор Марин Кънев първи забелязал човек на пътното платно край полигона в Анево, който бил в безсъзнание.

" Аз си следих поста, погледнах към Иганово и сега, в който се обръщам назад, виждам индивида, че лежи на платното и се тресе. На всеки един човек може да се случи да оказваме помощ на популацията ", сподели Кънев.

На помощ се притекли и рейнджърите Борислав Лилов и Чавдар Караджов. 

Ефрейтор Чавдар Караджов: " Помолих сътрудника да му отворим устата, беше към този момент финален етап на гълтане на езика, беше посинял. Още 20 секунди нямаше да можем да го спасим... "

Полковник Иван Иванов - Началник Щаб на бригадата: " Той е възпитаван в този дух, тези качества, които има българският военнослужещ, това не са постулати, а това е действителността ". До идването на дежурния медицински екип, обслужващ занятията на военния полигон, 25-годишният мъж към този момент бил пристигнал в схващане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР