БНТ и Би Ти Ви обявиха час преди края на

...
БНТ и Би Ти Ви обявиха час преди края на
Коментари Харесай

Безпрецедентно: БНТ и Би Ти Ви с общ тв дебат за балотажа в София

БНТ и Би Ти Ви оповестиха час преди края на изборния ден, че провеждат взаимно тв спор сред двамата участници в кметската конкуренция за столицата, ако се стигне до балотаж на изборите. Това е невиждано, защото до момента публичната телевизия и първата частна телевизия не са организирали взаимни диспути, а всяка медия е работила по настрана.

Съобщението бе направено от Добрина Чешмеджиева от Българска национална телевизия и Мария Цънцарова от Би Ти Ви. Те бяха ситуирани във краткотрайното тв студио на Българска национална телевизия, от което публичната телевизия предава за изборите, ситуирано в ларгото пред Народното събрание. 

Двете прецизираха, че са отправили предложения за присъединяване в идния спор към участниците, събрали най-вече гласове, които ще се явят на възможния балотаж. Дебатът, който ще се предава по едно и също време по двете малките екрани, евентуално ще се състои идния петък. 

" Финалният спор за София " ще изправи един против различен двамата претенденти за кмет на София в 80-минутно предаване, предавано онлайн от 20:00 ч. до 21:20 ч. в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4 и в цифровите платформи на Българска национална телевизия, както и в ефира на бТВ и в цифровите платформи на bTV Media Group.

Опонентите ще дискутират по 5 тематики, избрани като най-важни за жителите на града в социологията на „ Алфа Рисърч “ – превоз и трафик, строителство и презастрояване, поправки, непорочност, качество на живот. Дискусиите ще се проведат по правила и правилник, гарантиращ равнопоставено присъединяване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР