БНРСофийският градски съд се очаква да се произнесе днес по

...
БНРСофийският градски съд се очаква да се произнесе днес по
Коментари Харесай

Съд решава за ареста на заподозрените за двойното убийство край Негован

БНР

Софийският градски съд се чака да се произнесе през днешния ден по ограниченията за неотклонение на Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, упрекнати за убийството на някогашния треньор по битка Йордан Атанасов и жена му Марияна. Телата на жертвите бяха открити разчленени край софийското село Негован.

Шляпашки и Нанчев възнамерявали убийството, тъй като мислели, че жертвите държат в жилището си парите от продажба на жилище в столичния кв. „ Гоце Делчев ”.

Те бяха задържани в сряда в софийското село Джурово. Направиха цялостни признания. Двамата са упрекнати в преднамерено ликвидиране с користна цел на повече от един човек. Те са простреляли двойката на 14 юли и оръжието бе открито от полицията в постройката на Техническия университет-София. Вузът няма отношение по случая, показаха от прокуратурата. Обвиняемите са имали контракт за техническа поддръжка с университета.

Полицията ревизира дали няма още хора, които да са станали жертва на причинителите на двойното ликвидиране.

Според зам.-главния прокурор Иван Гешев „ няма смисъл да се основава някаква суматоха в тенденция, че са налице и други убийства “.

„ Към този миг съществени данни няма. Но методът на осъществяването на закононарушението, за мене е извънредно брутално, приказва за съществени личностни деформации на причинителите. Сочи към избран тип социопатия “, сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР