БНРМеждународната федерация на асоциациите на професионалните футболисти излезе със специално

...
БНРМеждународната федерация на асоциациите на професионалните футболисти излезе със специално
Коментари Харесай

Искат и синдикати да решават за заплатите на футболистите

БНР

Международната федерация на асоциациите на професионалните футболисти излезе със особено официално съобщение, по отношение на намаляването на заплатите на играчи в страните, сполетени от ковид.

" Ние получаваме доста известия с молба за помощ от професионални футболисти. В създалата се обстановка се опитваме да създадем всичко допустимо за поддръжка на футболните профсъюзи в обособените страни ", се споделя в известието.

" Въпреки че сме сме радостни от съдействието на заинтересуваните страни на интернационално ниво, сме доста обезпокоени от това, че забележителен брой клубове в някои страни разгрогват договорите с играчите или едностранно им понижават заплатите.

Призоваваме клубовете, изпитващи краткосрочни финансови усложнения, да се срещнат с националните синдикати на футболистите, с цел да се стигне до заслужено договаряне, което в равна степен да взема поради ползите както на работодателите, по този начин и на играчите ", се споделя още в изказването на FIFPro.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР