BNP Paribas Open, 1/4-финалиДаниил Медведев – Алехандро Давидович Фокина 6-3,

...
BNP Paribas Open, 1/4-финалиДаниил Медведев – Алехандро Давидович Фокина 6-3,
Коментари Харесай

Индиън Уелс: Медведев на полуфинал срещу Тиафо


BNP Paribas Open, 1/4-финали
Даниил Медведев – Алехандро Давидович Фокина 6-3, 7-5
Франсис Тиафо – Камерън Нори 6-4, 6-4


Даниил Медведев се класира на първия си полуфинал на Мастърс шампионата в Индиън Уелс. Руснакът преодоля Алехандро Давидович Фокина с 6-3, 7-5, само че продължава под въпрос да остава физическото му положение.

Бившият №1 контузи глезена си при успеха над Александър Зверев в предходната фаза, а в края на срещата от четвъртфиналите още веднъж имаше проблеми с рухване на корта. При 3-4 обаче извади гейм от 0-40, с цел да се измъкне и да довърши задачата си в поредни сетове.

Четирикратният първенец от Мастърс шампионати към този момент има серия от 18 поредни победи, като е спечелил 36 сета и е изгубил единствено 5.

Серията му стартира с поврат в Ротердам точно против Фокина. Медведев завоюва след това купата в зала „ Ахой “, преди да победи в Доха и Дубай, а в този момент да е единствено на два триумфа от четвърта поредна купа.

Даниил излиза против Франсис Тиафо в спор за място на финала. Американецът за първи път е в тази фаза на Мастърс, откакто отстрани Камерън Нори с 6-4, 6-4.

„ Много съм благополучен. Аз съм един от най-хубавите в света. Не става дума единствено за това, че стигнах полуфиналите, а и кого победих – състезател, който се оправя толкоз добре “ – сподели Тиафо.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР