БНБ се подигра с българското Народно събрание. Това заяви лидерът

...
БНБ се подигра с българското Народно събрание. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова не иска незавършил докторант като Пеканов да чете доклад от Конгрес на БСП

БНБ се подигра с българското Народно заседание. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след чуването на шефа на Българска народна банка за изгодите от участието на страната в Еврозоната. Тя се ядоса, че вицепремиерът Атанас Пеканов размаха в зала отчет от Конгрес на Българска социалистическа партия, в който алената партия се афишира за влизането в клуба на богатите. Докарахме се до там, че органи, които Народното събрание избира и длъжностен кабинет, който би трябвало да направляваме, да идват и да ни поучват, ядоса се водачът на левите. Тя се разгневи, че се " размятали отчети " от партийни конгреси, а и не приема да слуша " незавършили докторанти ", прецизира news.bg.

Служебният кабинет на президента Радев от дълго време се меси в партийни каузи, по думите ѝ, засегна и тази тематика тя.

Ще го пазиме ли този български парламент, попита Корнелия Нинова.

Изобщо не ме интересува, че Пеканов чете отчети от Конгрес на Българска социалистическа партия, посочи тя. Левите желали да чуят рисковете и изгодите от Еврозоната за страната ни. Всяка страна би трябвало да реши по кое време да стане това, съгласно Нинова и алените желали да вземат осведомено решение. Вместо разбор социалистите виждат посягане върху най-висшия орган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР