BMW в продължение на десетилетия създават брандова идентичност трудна за подражание благодарение

...
BMW в продължение на десетилетия създават
брандова идентичност трудна за
подражание благодарение
Коментари Харесай

Бова Кар с нов шоу-рум за употребявани автомобили в София

BMW в продължение на десетилетия създават брандова еднаквост сложна за подражание посредством на разпознаваемостта освен на своите продукти, само че и на посланиците и представителите на марката по целия свят.

Бова Кар като оторизиран дилър на марката за Бургас, в устрема си в унисон с тези обичаи да открива нови хоризонти и да дава на своите клиенти първокласна конюнктура, педантично обслужване и ексклузивни продукти, откри нов шоурум за употребявани коли в София.

По време на специфичен коктейл в уютната нова локация на бул. Симеоновско Шосе No128 гостите имаха опцията да се потопят в атмосферата на типична за Бова Кар специална селекция от ексклузивно специфицирани коли и да се насладят на изисканата визия на мястото.

Точно тази специфична атмосфера поддържа магията на BMW жива в клиентите на марката – от леснодостъпната локация с удобен паркинг, през посрещането и отношението на сертифицираните BMW търговци до всяка предлагана услуга, Бова Кар ще се погрижат за отличното обслужване на всеки престъпил прага на техния шоурум.

Независимо дали сте пристигнали за сертифициран използван автомобил с гарантиран генезис, пробег и техническо състояние, BMW аксесоари и аварийни части или желаете да замените своя настоящ автомобил или да Ви бъде открит и доставен съответен автомобил по Ваше желание – новият шоурум на Бова Кар ще Ви посрещне с типичното за стандартите на марката безупречно равнище.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР