BMW разпространи нова информация, снимки и видео на изцяло новото си

...
BMW разпространи нова информация, снимки и
видео на изцяло новото си
Коментари Харесай

530 конски сили за електрическото BMW i4

BMW популяризира нова информация, фотоси и видео на напълно новото си и 100% електрическо i4, което сега се намира във финалната си фаза на динамични тестове и международната премиера на което ще бъде единствено след няколко месеца.

"ЗА първи път разработихме BMW със спортно ДНК за напълно електрическо управление от нулата ", разяснява Давид Алфредо Феруфино Камачо, началник на проекта на i4. "BMW i4 предлага всичко, което отличава BMW- и също така е изцяло електрическо ".

Задвижващата система на 100% електрическото BMW i4 е с мощ от 530 конски сили и дава обещание опция за извършването на класическото ускорение от 0 до 100 км/ч за единствено 4 секунди.

От компанията дават обещание също по този начин, че електромобилът, който ще разполага с автономност на придвижване от до 600 километра, ще предложи в действителност спортно поведение, с отлична реакция от страна на системата при работа с газта, спирачката и кормилото.

"BMW i4 внася чувство за лекост и пъргавина, само че също по този начин и на стабилност и авторитет ", разяснява Камачо.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР