BMW показа визията на новия електрически кросоувър Vision Neue Klasse

...
BMW показа визията на новия електрически кросоувър Vision Neue Klasse
Коментари Харесай

BMW показа новия електрически кросоувър Vision Neue Klasse X.

BMW сподели визията на новия електрически кросоувър Vision Neue Klasse X, чийто старт на продажбите е плануван за 2025 година Новият на баварската марка ще добави обещаващия електрически седан BMW Vision Neue Klasse, чийто първообраз беше показан през есента на 2023 година.
 Снимка 658288
Източник:

Как наподобява

BMW Vision Neue Klasse X е електрически кросоувър, сходен по мярка на BMW iX. Основната характерност на предната част са отвесно разположените LED блокове. Според представителите на BMW, те " оферират свежа интерпретация на присъщия светлинен автограф на BMW ".

Отпред и в центъра има триизмерна радиаторна решетка с отвесно подравнени очертания и подсветка.

Задната част наподобява мощна и спортна. Задните светлини се отнасят до обичайна за BMW L-образна форма. Отпечатани са на 3D принтер, интензитетът и моделът на светене могат да се трансформират за фенерите.
 Снимка 658289
Източник:

Какво има в кабината

Интериорът е доста необятен заради спестеното място заради неналичието на обичайните силови елементи. Характеризира се с огромни прозоречни отвори и панорамен стъклен покрив, които изпълват интериора с естествена светлина.

Някои от интериорните детайли на Vision Neue Klasse X са направени от текстил. Освен това арматурното табло е проектирано в минималистичен жанр със полегат волан и единствено един екран в центъра на купето.
 Снимка 658290
Източник:

Кога ще стартира производството

Серийното произвеждане на новото BMW Vision Neue Klasse X ще стартира през 2025 година в новия цех на BMW в Дебрецен, Унгария, а през 2026 година ще тръгне на поточната линия в Мюнхен и ще се сглобява в взаимното дружество BMW Brilliance в Шенян, Китай. Времето на дебюта на кросоувъра BMW Vision Neue Klasse X не е оповестено, както и предварителната цена, както и техническите характерности.

Припомняме, през февруари т.г. BMW показа новото потомство на комбито 5 Series Touring, което ще се появи на пазара през 2024 година Най-мощната версия на автомобила създава 593 конски сили.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР