BMW обяви интегрирането на функции за игри в информационно-развлекателната система

...
BMW обяви интегрирането на функции за игри в информационно-развлекателната система
Коментари Харесай

BMW добави поддръжка на видеоигри към новия i5s, но все още не разчитайте на GTA

BMW разгласи консолидираното на функционалности за игри в информационно-развлекателната система Curved Display, употребена в новите коли i5. Това разрешава екраните в автомобила да се употребяват за проявление на света на игрите, а смарт телефоните да се употребяват като контролери.

Германският авто производител разгласи, че новата функционалност е метод да се играят " по този начин наречените инцидентни игри " - такива, които не изискват надълбоко потапяне в игровия свят и комплицирано ръководство. В прессъобщението на BMW се загатват спортни игри, спортни игри, музикални викторини, симулационни игри, стратегически игри и така нататък - за всеки усет. Можете да си разнообразите времето, да вземем за пример, като чакате да се зареди тяговата батерия на електрическия автомобил.
-->
Функцията за игри е резултат от съдействието сред автомобилния производител и платформата за игри AirConsole, чието приложение предлага разнородни абонаментни игри, в това число разновидности за доста играчи. До момента портфолиото от игри включва към 15 игри, измежду които Go Kart Go, Golazo, Music Guess и Overcooked, като се дава обещание по-късно описът с налични игри да бъде доста уголемен. Макар че в началото игрите ще се оферират единствено в новите коли BMW Серия 5, по-късно те ще бъдат налични и в други коли: ex works в моделите BMW Серия 7, BMW iX, BMW i4, пуснати на пазара след 23.07; BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW XM, BMW X5 M, BMW X6 M, пуснати на пазара след 23.08. Други модели на BMW от междинен и премиум клас ще бъдат добавени на по-късна дата.

Освен това за моделите на BMW Серия 7, пуснати след 22.07; моделите на BMW iX, пуснати след 23.03; моделите на BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW XM, BMW X5 M и BMW X6 M, пуснати след 23.04, ще бъде налична въздушна актуализация на операционната система до BMW Operating System 8.5, която също ще обезпечи достъп до играта.

Ексклузивно за новото BMW Серия 5, BMW Group Design показа BMW i5 с неповторим " in-game " дизайн, който отдава респект на старите 8-битови игри. За да се включите в играта, би трябвало да се употребява AirConsole с BMW Curved Display - единствено сканирайки QR код със смарт телефона си, освен лидерът, само че и пасажерите получават поддръжка за присъединяване в игрите. Според някои известия, с изключение на смарт телефони, могат да се употребяват и таблети или други устройства, способни да сканират QR код.

Игрите се изтеглят на местен притежател, от който се започват - даже тук-там, където няма интернет връзка. Известно е, че функционалността Passenger Play на Tesla е налична от 2020 година, макар че през 2021 година Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата на Съединени американски щати (NHTSA) забрани функционалността в придвижване заради заплахата, която съставляват игрите в подобен режим. Изглежда BMW е взело поради този опит: както оповестява The Register, в случай че играта продължи по време на шофиране, системата автоматизирано я резервира и свежда до най-малко геймплея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР