Бляскавата световна премиера на една от най-очакваните продукции този празничен

...
Бляскавата световна премиера на една от най-очакваните продукции този празничен
Коментари Харесай

Холивудски блясък в Ню Йорк: По червения килим на премиерата на „Последната Коледа“ (СНИМКИ)

Бляскавата международна премиера на една от най-очакваните продукции този празничен сезон – „ Последната Коледа “ се състоя в Ню Йорк на 29 октомври 2019 година.

Ослепителната Емилия Кларк и красавецът Хенри Голдинг, които извършват основните функции във кино лентата, озариха с наличието си „ Града, който в никакъв случай не спи “.

Заедно с тях на събитието участваха и неотразимите Мишел Йео и носителката на Оскар и сценарист на кино лентата Ема Томпсън, режисьорът Пол Фийг, ко-сценаристката Брайъни Кимингс и продуцентът Дейвид Ливингстън.

Сред останалите посетители на галата бяха създателят на концепцията за кино лентата Грег Уайз, актрисата Джесика Чафин, Лив Ло, Дона Лангли, Рон Майър и други

Вдъхновен от най-известните и непреходни песни на незабравимия Джордж Майкъл, и решен в най-хубавите обичаи на класическите коледни ленти, филмът „ Последната Коледа “ е занимателна и трогателна история за любовта, другарството, празничния дух и още нещо.

Всичко това на фона на прелестния Лондон, който свети, видоизменен за Коледа.

Във фокуса на сюжета е саможивата Кейт, която поради редица нещастни условия и неприятни решения е загърбила всевъзможни отговорности и сбъдването на най-голямата си фантазия – да бъде певица.

Тя пилее живота си, скитайки се из Лондон под съпровода на звънчетата на обувките си, които са единствено едно от дразнещите следствия от работата ѝ като горски дух в целогодишно отворен коледен магазин.

Скарана с приятелите си и отчуждила се от фамилията си, един ден Кейт инцидентно попада на симпатичния и тайнствен Том, който наподобява съмнително идеален. Веднъж попаднал в живота ѝ, Том стартира да разрушава всички стени, зад които се е скрила Кейт.

Докато Лондон се преобразява за най-светлия празник в годината, връзката им става все по-силна, само че все пак нещата сред тях просто не се получават. Понякога обаче човек би трябвало да се пусне по течението, да слуша сърцето си… и да има мъничко религия.

Главните функции в „ Последната Коледа “ са поверени на Емилия Кларк, Хенри Голдинг, Мишел Йео, Ема Томпсън, Роб Дилейни.

Лентата излиза на огромен екран у нас на 15 ноември 2019 година.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР