Bloomberg TV Bulgaria се включва в инициативата Call for Solutions

...
Bloomberg TV Bulgaria се включва в инициативата Call for Solutions
Коментари Харесай

Bloomberg TV Bulgaria се включва в търсенето на най-иновативните решения за глобалните проблеми

Bloomberg TV Bulgaria се включва в самодейността " Call for Solutions " на международния конгрес Bloomberg New Economy . С акцията уредниците насочат открит апел към всички бизнесмени, бизнес водачи, откриватели и разнообразни експерти от целия свят да споделят своите реформаторски решения за световните публични проблеми , пред които е изправено човечеството. " Call for Solutions " се основава на убеждението, че способи за превъзмогването на тези огромни провокации не липсват - просто би трябвало да бъдат обществено споделени и приложени. Bloomberg TV Bulgaria поддържа идеята, като приканва българските новатори да вземат участие със своите оферти. Единствената бизнес телевизия в страната ще даде спомагателна публичност на най-хубавите български хрумвания.

Кои нови технологии могат да бъдат употребявани за намаляване на вредите от изменението на климата или за увеличение на прозрачността на веригите за доставки? Какви новаторски процеси би трябвало да бъдат приложени във връзка с работните места, застрашени от изгубване поради изкуствения разсъдък? Bloomberg New Economy търси решения на тези и други належащи проблеми.

Предложенията би трябвало да бъдат в една от следните категории: търговия, технологии, климат, финанси и финансови пазари, обществено включване, урбанизация и световно ръководство . От всяка категория ще бъдат определени по едно решение и един представител. Седмината основатели на селектираните хрумвания ще бъдат поканени да се причислят към близо 500 от най-влиятелните бизнесмени, софтуерни водачи, държавни чиновници, специалисти и учени от над 60 страни по време на идния конгрес Bloomberg New Economy .

Събитието ще се организира в интервала 20-22 ноември 2019 година в Пекин . Освен със профилиран семинар на място по време на форума, определените решения ще получат настояща поддръжка от екипа на Bloomberg New Economy, с цел да могат да дефинират и реализиран съответни цели през идната година.

" През 2018 година стартирахме платформата Bloomberg New Economy Solutions за идентифициране и справяне с сериозните провокации, пред които е изправена международната стопанска система, посредством поощряване на съдействието сред водачите от обществения и частния бранш ", споделя Джъстин Б. Смит, основен изпълнителен шеф на Bloomberg Media .

През 2019 година концепцията се добавя с намирането на решения, които към този момент работят.

" В общността на New Economy вземат участие някои от най-влиятелните водачи в света. Те ще ползват своя експертен опит, вероятност, менторство и бизнес прозорливост, с цел да оказват помощ за мащабирането и използването на тези решения, за създаване на приобщаваща стопанска система ", добавя Смит .

Крайният период за даване на предложенията е 15 август 2019 година

За повече информация и записване: https://www.neweconomyforum.com/solutions-submission/
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР