Блокирано е движението пред президентството от протестиращи срещу правителството. Втора

...
Блокирано е движението пред президентството от протестиращи срещу правителството. Втора
Коментари Харесай

Блокирано е движението пред президентството, Орлов мост остава затворен

Блокирано е придвижването пред президентството от протестиращи против държавното управление. Втора поредна заран кръстовището на Орлов мост в столицата остава затворено.

Остава затворено придвижването в правата сред бул. " Васил Левски " и Орлов мост. Там има полиция, която отклонява утринния трафик.

Хора споделиха, че досега няма произшествия, през нощта също не е имало произшествия единствено е имало случай на вандалщина, на която полицията е реагирала, само че тя не е била обвързвана с митинга, в противен случай, протестиращите са алармирали на полицията, която е към тях, че има проблем.

Остават настояванията за оставка на основния прокурор, на премиера Бойко Борисов, както и на държавното управление.

На Орлов мост се намират Красимир Димитров, който е шеф на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към столичната община, както и Тони Тодоров от Столична дирекция на вътрешните работи, зам.-директор на " Охранителна полиция ".

Те са при хората, с цел да ги помолят да могат да пускат най-малко градският превоз, тъй като по думите на Красимир Димитров от Столичната община, градският превоз се движи с голямо забавяне, рейсовете и тролеите също би трябвало да минават през Орлов мост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР