Блок в столичния квартал „Младост” има акт 16, но е

...
Блок в столичния квартал „Младост” има акт 16, но е
Коментари Харесай

С акт 16, но без ток: Собственици на апартаменти в „Младост” не могат да ги ползват

Блок в столичния квартал „ Младост” има акт 16, само че е без ток. Хората, които са купили жилища и не могат да употребяват парцелите си, се събраха на митинг.

„ Имаме позволение от 20 декември предходната година, само че не можем да употребяваме жилищата, тъй като няма ток”, съобщи пред bTV един от протестиращите.

Освен че не може да се нанесат, притежателите не могат да вършат и ремонт.

„ По контракт към този момент би трябвало да можем да употребяваме парцела, само че не можем да влезем. Няма асансьор и ток, не мога да пусна майстори, тъй като няма по какъв начин да употребяват принадлежности и да работят”, уточни различен от протестиращите.

В предварителния контракт на притежателите написа, че постройката би трябвало да се вкара в ескплоатация не по-късно от 30 октомври 2018 година Плащаме ипотека, заеми, наеми, оплакаха се пострадалите.

От ЧЕЗ отхвърлиха да застанат пред камерата на bTV. „ ЧЕЗ-Разпределение не е страна по проблема, защото присъединението се извършва в законоустановените периоди и към сегашния миг комплексът е захранен с електричество и има дейна партида за строителния обект”, обявиха от сдружението.

От там дадоха обещание, че документите на хората за всеобщо присъединение към този момент са обработени и при започване на идната седмица следва монтирането на електромери.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР