Блогърката от Украйна Илона Чернобай направи представление на червения килим

...
Блогърката от Украйна Илона Чернобай направи представление на червения килим
Коментари Харесай

Украинка се заля с кръв на червения килим на фестивала в Кан ВИДЕО

Блогърката от Украйна Илона Чернобай направи зрелище на аления килим на филмовия фестивал в Кан 2023, облечена в рокля в цвета на украинското знаме и обляна с подправена кръв. Фитнес треньорката сподели новината в своя Instagram.

" На аления килим на 76-ия кино фестивал в Кан излязох с рокля в цветовете на нашето знаме и се залях с алена багра. Използвах шанса си и с този акт припомних какво се случва в Украйна!!!... Много се веселя, че постъпката ми обиколи международните медии! Хората не трябва да ни не помнят! "  – сподели активистката.

Украинката акцентира, че акцията е в поддръжка на украинците, които в този момент са под окупация. Охраната на събитието обаче ненадейно изведе момичето от залата.

" И сега блогъри и продуценти на окупаторите вървят по пътеката на Кан, представяйки филмите си на фестивала!!! Всичко това ме визира персонално! Аз съм с Украйна в сърцето си. Направих каквото трябваше! "  - добави Илона Чернобай, имайки поради прожекцията на съветския филм " Киселина ".

Блогърката сподели още, че към този момент й е неразрешено да влиза на филмовия фестивал и някои други събития във Франция, само че се гордее с постъпката си.
   View this post on Instagram   

Илона Чернобай
„ Излязох на аления килим, само че се случи това... Сега вземам решение обстановката с полицията “, сподели украинската звезда в история, преди да приказва за действието си в поддръжка на украинците.
 Илона Чернобай  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР