Блогърът Digital Chat Station, който досега не е забелязван да

...
Блогърът Digital Chat Station, който досега не е забелязван да
Коментари Харесай

Нова информация за сгъваемия смартфон Xiaomi Mix Fold 3

Блогърът Digital Chat Station, който до момента не е забелязван да разгласява погрешна информация, показа нови детайлности за бъдещия сгъваем смарт телефон на Xiaomi. В своя акаунт във Weibo той разгласява някои механически характерности на Xiaomi Mix Fold 3, както и изображение на смарт телефона, който ще получи корпус от бяло стъкло и закривен екран.

Според тази информация новият сгъваем телефон ще се базира на най-съвременната система върху чипа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Блогърът обръща особено внимание на оптиката на Mix Fold 3, която включва общо четири камери. При това две от тях ще имат оптично нарастване без загуби – едната с 3,2х зум за портрети, а другата с 5х перископно оптично увеличени за снимане на по-далечни обекти.

Освен това Xiaomi Mix Fold 3 ще се отличава с нов шарнир, който покачва устойчивостта на корпуса при рухване и външни въздействия. Смартфонът както преди ще се отличава със своя тъничък корпус и малко тегло. Той ще има 67W жично зареждане и 50W безжично зареждане.

Според изтеклата към сегашен ден информация сгъваемият смарт телефон Xiaomi Mix Fold 3 ще има 8,02-инчов главен екран и 6,5-инчов спомагателен екран. И двата екрана ще имат FHD+ разграничителна дарба и кадрова периодичност до 120 Hz. Смартфонът ще има LPDDR5 оперативна памет и UFS 4.0 флаш диск.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР