Blockchain.com Inc. обяви, че ще съкрати една четвърт от своите

...
Blockchain.com Inc. обяви, че ще съкрати една четвърт от своите
Коментари Харесай

Blockchain.com уволнява 25% от служителите си

Blockchain.com Inc. разгласи, че ще редуцира една четвърт от своите чиновници, цитирайки като причина за решението си неподходящите пазарни условия сега и потребността от редуциране на разноските след претърпени финансови загуби, предава Coindesk. Настоящата смяна ще върне равнищата на претовареност в компанията от януари тази година – към 150 индивида. Планирано е закриването на аржентинския офис на Blockchain.com, както и желанието на компанията да разшири наличието си в няколко спомагателни страни.

Освен това, компанията ще приключи краткотрайно бизнес интервенциите си, свързани с придобиване и сливания с други компания, ще отсрочи разрастването на напъните си отношение на гейминг пазара и NFT проектите си в този бранш. Заплатите и другите обезщетения на управлението на компанията и мениджърските екипи също ще бъдат понижени.

Криптоборсата беше една от фирмите, които заеха пари към към този момент несъщесвуващия хедж фонд Three Arrows Capital. 3AC подаде документи за изпадане в неплатежоспособност при започване на този месец след извършена процедура по разпродажба на компанията на английските Вирджински острови, а създателите ѝ сега са в неопределеност. Blockchain.com даде в заем на 3AC сумата от $270 милиона в криптоактиви и американски долари, като упованията на компанията е тази сума да не ѝ бъде върната.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР