Близо шест месеца Дженифър Лопес тренира танци на пилон преди

...
Близо шест месеца Дженифър Лопес тренира танци на пилон преди
Коментари Харесай

Дженифър Лопес на 50: Отвя младите с танц на пилон

Близо шест месеца Дженифър Лопес тренира танци на стълб преди да застане пред камерата за новия си филм „ Да свалиш Уолстрийт “.

Певицата, която е фамозна с уменията си на дансинга, впечатли с атлетично тяло.

Изпълнителката и актриса извършва поредност от трикове, противодействащи на гравитацията.



Въпреки това признава, че влизането в ролята на еротична танцьорка е измежду най-трудните провокации, които е срещала досега.

Носих си портативен стълб във всеки град, с цел да не пропущам подготовка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди този момент, разкрива звездата броени дни преди „ Да свалиш Уолстрийт “ да влезе в родните киносалони.

Със задачата да научи освен нея, само че и останалите актриси в прослойка на умения към пилона, се заема Джоана Сапаки, някогашен реализатор и акробат от трупата на Цирк дьо Солей.

Свикнала съм да нося секси тоалети на сцената, само че там имам сигурността от три ката чорапогащи – елементарни и мрежести, и самия костюм
споделя 50-годишната актриса и певица. Допълнителен дискомфорт тя изпитва и от обстоятелството, че за „ Да свалиш Уолстрийт “ би трябвало да танцува пред 300 непознати - професионални статисти, наети да служат като аудитория.

Вдъхновен от същински истории, комедията наблюдава живота на няколко стрийптийзьорки, които вземат решение да трансформират разпоредбите на играта с богатите си клиенти от Уолстрийт.

В началото на 2007 година Дестини (Констанс Ву) е млада жена, която се пробва да свърже двата края и да се грижи за себе си и баба си. Животът ѝ се трансформира вечно, когато среща в клуба Рамона (Дженифър Лопес).




Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР