Близо пет месеца след загубата на сина си Джак в

...
Близо пет месеца след загубата на сина си Джак в
Коментари Харесай

Криси Тийгън: “СПРЕТЕ да ме питате дали съм бременна!”

Близо пет месеца след загубата на сина си Джак в 20-та седмица от бременността, Криси Тийгън насочва апел към приятелите и околните си да я оставят намира.

36-годишната американка, която има две деца от артиста Джон Леджънд, а през октомври предходната година изгуби третото им дете, показа в Инстаграм, че се подлага на нов курс на ин витро оплождане. Криси помоли хората да спрат да я питат дали е бременна, тъй като е доста мъчно да чува сходен въпрос в този по този начин сензитивен за нея интервал.

Тя написа в обществените мрежи:

" Здравейте, желаех да ви кажа, че съм в средата на различен ин витро цикъл, с цел да спася допустимо най-вече яйцеклетки, надявайки се да основа мощни, здрави ембриони. Честно казано, инжекциите не ме тормозят... Карат ме да се усещам като лекар/химик... Но подуването е неприятно, тъй че умерено ви апелирам да спрете да ме питате бременна ли съм. Въпреки че знам, че е казано от неспокойствие, с положителни планове, ми е мъчно да го чуя, тъй като съм противоположното на бременна! Спрете да питате хората, които и да било, дали са бременни. "
   View this post on Instagram

 

В момента Криси Тийгън и Джон Леджънд са родители на 5 годишната Луна и 3 годишния Майлс. Надяваме се скоро да споделят новината, че чакат третото си детенце.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР