Близо два часа продължи дългоочакваното интервю на Меган Маркъл и

...
Близо два часа продължи дългоочакваното интервю на Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Меган Маркъл пред Опра Уинфри: Не исках повече да бъда жива

Близо два часа продължи дълго чаканото изявление на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри, което сътрудник на BBCнарече „ унищожително “. Двамата за първи път приказват толкоз искрено за какво са се отделили от кралското семейство и какви са връзките им с кралица Елизабет II, принц Чарлз и Кейт Мидълтън.

Меган съобщи, че по време на първата й бременност в кралския двор намерено били изразявани терзания за това какъв брой тъмна може да бъде кожата на Арчи, защото самата тя е метиска. Кой тъкмо обаче е имал тези терзания, тя по този начин и не споделя. Едновременно с това с расистки изказвания не спирали да излизат и английските таблоиди.

Липсата на поддръжка както от страна на пресата и обществеността, по този начин и от кралското семейство довели Маркъл до прочувствен срив. „ Наистина се срамих да го кажа тогава, срамих се да го призная и пред Хари, тъй като знаех какъв брой загуби към този момент е претърпял. Но знаех, че в случай че не го кажа, ще го направя – споделя тя. – Но не го направих. Просто не желаех повече да бъда жива. И тази мисъл беше същинска и плашещо непрекъсната. “ Никога обаче няма да не помни утехата, която получава в обятията на Хари сега, в който взема решение да му показа какъв брой доста й тежи всичко. Няколко часа по-късно двамата трябвало да отидат на публично събитие вRoyal Albert Hall, а Меган се съгласила да отидат, тъй като се страхувала да остане сама и макар че пред хората изглеждала щастлива, избухнала в сълзи сега, в който светлините загаснали.



Хергогинята на Съсекс поискала да получи професионална помощ за прочувственото си положение, само че от кралския двор й споделили, че това не може да се случи, тъй като не е добре за институцията. „ Споделям това, тъй като знам какъв брой доста хора се опасяват да заявят, че имат потребност от помощ. И знам какъв брой е мъчно освен да го кажеш, само че и когато го кажеш, да ти бъде отвърнато с „ не “. “ От своя страна принц Хари бил угрижен да не се повтори историята с майка му – принцеса Даяна, която също попадна под натиска на кралското семейство и обществото след свадите с принц Чарлз.

Едновременно с това признава, че се е чувствал като в капан на монархията и взел нелекото решение да се отдели от нея, тъй като не е получил схващане и поддръжка, макар че двамата с Меган са създали всичко по силите си, с цел да останат. Тя е безапелационна, че не го е предиздвикала да вземе това извънредно решение, само че принц Хари споделя, че в никакъв случай нямало да се отделят от кралското семейство, „ в случай че то подкрепяше Меган “. " Без подозрение тя ме избави ", добавя още той.

Херцогът на Съсекс е провел три диалога с баба си и два с татко си, след което принц Чарлз спрял да дава отговор на позвъняванията му. Колкото до връзките му с принц Уилям, Хари съобщи, че сред тях сега има пропаст и макар че са минали през пъкъла дружно, сега вървят по разнообразни пътища. „ Но времето лекува всичко, уповавам се “, прибавя той.

В същото време Меган съобщи, че кралицата постоянно се е отнасяла отлично с нея. Колкото до обвиняванията, че един път е разплакала Кейт Мидълтън, тя опроверга, че било тъкмо противоположното, след което херцогинята на Кеймбридж й се извинила. По-лошото било, че когато била публикувана тази история, никой в двореца още веднъж не защитил Маркъл.

Пред Опра двамата с принц Хари за първи път споделиха, че чакат щерка, а тази година синът им Арчи ще навърши две години.

aww Meghan, Archie, and Harry at the beach 
pic.twitter.com/MHJJfmlebQ
— kake⁷ (@hmasussex) March 8, 2021
А дали ще има реакции от страна на Бъкингамския замък по-късно прочувствено и искрено изявление, занапред следва да проследим.

 
Меган Маркъл още веднъж забъркана в скандал

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР