Близо 900 фенове на Ливърпул, които присъстваха на миналогодишния финал

...
Близо 900 фенове на Ливърпул, които присъстваха на миналогодишния финал
Коментари Харесай

Фенове на Ливърпул ще съдят УЕФА за хаоса на финала на Шампионската лига

Близо 900 почитатели на Ливърпул, които участваха на миналогодишния край на Шампионската лига в Париж, заведоха правосъдни каузи против Европейската футболна централа за телесни повреди, за които се твърди, че са породени от хаоса отвън стадиона.

Адвокатската адвокатска фирма „ Leigh Day “ подаде иск против УЕФА в понеделник, съгласно обществено налични записи на каузи, заведени във Върховния съд. От компанията обявиха пред " Ройтерс ", че е издала тъжби от името на 887 лица и има общо 1076 клиенти.

Две други адвокатски адвокатски фирми, Pogust Goodhead и основаната в Ливърпул Binghams Solicitors, обявиха предходната година, че също съставляват почитатели на англичаните, които имат намерение да съдят УЕФА.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Европейската централа не отговори незабавно на настояването за коментар по правосъдния проблем.

Генерален секретар Теодор Теодоридис сподели предишния месец, когато УЕФА разгласи, че ще възвърне парите на почитателите на Ливърпул, които са имали билети, че " разпознава отрицателния опит на тези почитатели ".

УЕФА се извини, откакто в началото упрекна почитателите на Ливърпул за хаоса, който забави миналогодишния край с 36 минути, откакто хиляди последователи на " алените " не съумяха да влязат на " Стад дьо Франс " за мача против Реал Мадрид на 28 май.

Френската полиция беше снимана да употребява сълзотворен газ против последователите, които се оплакаха от жестоко отношение, до момента в който бяха оставени в загражденията пред стадиона.

Независим обзор на случаите отвън стадиона, оповестен през февруари, откри, че УЕФА е виновна за " огромен брой пропуски, които доведоха до случаите " преди финала, който Реал Мадрид завоюва с 1:0.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР