Близо 8500 зрители ще могат да гледат на живо полуфиналния

...
Близо 8500 зрители ще могат да гледат на живо полуфиналния
Коментари Харесай

Пускат 8500 души на националния стадион за мача с Унгария

Близо 8500 фенове ще могат да гледат онлайн полуфиналния плейоф за класиране на европейското състезание сред България и Унгария, който е на следващия ден от 21:45 часа на Националния стадион " Васил Левски ", написа " Блиц ". Преди минути е завършила срещата на здравния министър Костадин Ангелов със спортния министър Красен Кралев, вицепрезидента на БФС Емил Костадинов и краткотрайния президент на БФС Михаил Касабов. На нея е взето решение за допускането на аудитория до запълването на 20% от потенциала на " Васил Левски " при спазването на наложителните ограничения.

До момента бяха продадени 4000 билета за баража с Унгария, защото съгласно регулациите на българските държавни управляващи във всеки бранш могат да се позволяват по 1000 фенове.

УЕФА към този момент позволява фенове до 30% от потенциалите на стадионите, само че поради увеличената численост на инфектирани с COVID-19 у нас в последните дни Костадин Ангелов, Кралев и Касабов са взели решението да се разреши допускането на почитатели на " Васил Левски " до 20% от потенциала му.

До часове се чака здравното министерство да издаде изключителната заповед, която влиза в действие от на следващия ден, когато е срещата на националите ни с Унгария.

Мерките са много съществени и БФС дава отговор за спазването им - преди, по време и след мача. Феновете ще би трябвало да се настаняват през две седалки и да носят защитна маска, прикриваща носа и устата, от самото начало, в което са на стадиона.

На влизане всеки собственик на билет ще минава инспекция на телесната температура.

При неспазване на протокола на УЕФА или наредбите на българските здравни управляващи, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Михаил Касабов е подсигурил пред Костадин Ангелов и Красен Кралев, че организацията ще е на чудесно равнище и строгите ограничения ще бъдат спазвани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР