Близо 5000 социалисти и симпатизанти от Пловдив и областта се

...
Близо 5000 социалисти и симпатизанти от Пловдив и областта се
Коментари Харесай

Деветосептемврийски събор на БСП в Пловдив и областта КОПРИВКИ 2017

Близо 5000 социалисти и симпатизанти от Пловдив и региона се чакат на следващия ден в местността Копривките за Традиционния деветосептемврийски събор на Българска социалистическа партия. Мотото на петнадесетото му издание е „ Борба! Справедливост! Прогрес! ". Официалната част ще стартира в 10.30 часа и ще приключи с полагане на цветя на паметника на починалите партизани в местността.

Един от акцентите на честванието е 125-та годишнина на пловдивската партийна организация. За концепциите, паметта и бъдещето ще приказва ръководителят на Горско стопанство на Българска социалистическа партия - Пловдив Красимир Трифонов. От трибуната към своите връстници ще се обърне и най-младият водач на Българска социалистическа партия в страната, ръководителят на общинската организация в Сопот Станислав Стоенчев. Задачите и програмните послания към социалистите по традиция ще насочи ръководителят на Областния съвет на Българска социалистическа партия - Пловдив Георги Гергов.

За положителното въодушевление и празничната атмосфера на Копривки 2017 ще погрижат оркестрите „ Феникс ", „ Славяни " и „ Калофер ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР