Близо 500 успешно завършили бакалаври и магистри от Факултета по

...
Близо 500 успешно завършили бакалаври и магистри от Факултета по
Коментари Харесай

Столетник приветства абсолвенти в ПУ

Близо 500 сполучливо приключили бакалаври и магистри от Факултета по стопански и обществени науки на ПУ „ Паисий Хилендарски “ получиха своите дипломи на тържествена гала. Пълните отличници на випуска бяха сюрпризирани със стипендии от деканското управление, като за всички бакалаври и магистри с отличен триумф бяха планувани специфични грамоти и плакети.

Абсолвентите получиха поздравления за своя празник от управлението на университета и на факултета, както и от представители на бизнеса. Особено неспокойствие измежду младежите провокираха думите на столетника Борис Гърнев, който им пожела да доближат неговите години и да дадат своя принос за бъдещите триумфи на България.

С доста въодушевление завършващите експерти по финанси, счетоводство, маркетинг, мениджмънт, политически науки и национална сигурност изпратиха своя празник, като си дадоха обещание да не не помнят приветствието на декана проф. Станимир Кабаиванов – „ Че постоянно ще имат едно място, където са добре пристигнали – Факултета по стопански и обществени науки “ на Пловдивския университет “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР