Близо 500 килограма ситно нарязан тютюн, над един тон суровина

...
Близо 500 килограма ситно нарязан тютюн, над един тон суровина
Коментари Харесай

Над 1 тона нелегален тютюн откриха при спецакция в Пловдивско

Близо 500 кг ситно нарязан тютюн, над един звук суровина на бали, както и две машини за нарязване бяха конфискувани в село Цалапица и Пловдив при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП и чиновници на териториалните дирекции в Пловдив, Смолян и Пазарджик.

 

``
реклама

Разследва се проведена незаконна група за разпространяване на тютюн. По време на двудневната акция са осъществени 18 претърсвания на недвижими парцели, коли и икономически здания, както и персонални обиски.

Задържани за 24 часа са 7 лица. Събраните до момента доказателства сочат, че групата е почнала незаконната си активност през юни 2018 година Най-често участници в групата изкупували занемарен тютюн от производители и го доставяли в стопанска постройка край Цалапица и в къща в Пловдив. Там тютюнът бил нарязван, пакетиран и изпращан на клиенти в страната по куриерски компании.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 COLLECTIONER (преди 2 секунди) Рейтинг: 31864 | Одобрение: 27939 ГЕРБ работи! Нека цялата интелигенция и междинна класа гласуваме дружно против комунистите и селския им електорат! Да кажем ДА на една образована България с умни градски хора! Да кажем НЕ на селяните с голфовете и 0-та книги! Arabiia va Pors keshvar-ho-ie boazemat-i hastand.COLLECTING ENVY, MONEY AND CERTAIN ARTEFACTS. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР