Близо 250 деца от ОУИван Вазов“ в Горна Оряховица изписаха

...
Близо 250 деца от ОУИван Вазов“ в Горна Оряховица изписаха
Коментари Харесай

Родолюбиво образование: Децата от училище в Горна Оряховица изписаха името на Иван Вазов с телата си

Близо 250 деца от ОУ„ Иван Вазов “ в Горна Оряховица изписаха с телата си името на своя патрон. В самобитния флашмоб, който се организира на площад „ Георги Измирлиев “ се включиха възпитаници от V до VII клас , както и мажоретките от учебния състав „ Българче “.

Зместник-директорът на учебното заведение Гергана Павлова съобщи, че проявата е част от Вазовите дни , които се организират в учебното заведение.

„ Решихме по този метод да зарадваме както нашите възпитаници, по този начин и всички горнооряховчани. От фрагментите с дрон, които направихме се надяваме, че ще се види и хубостта на природата, която ни заобикаля, и която Вазов възпява в своите творби “.

През седмицата предстоят още междуучилищни надпревари , презентации и разнообразни изяви на учениците.

Кулминацията на честванията е на 19 април, когато ще бъде тържественото отбелязване на патронния празник на учебното заведение. За този ден също са планувани доста изненади за децата. През идната седмица, учителите по физическо образование са подготвили и осъществяване на „ Игри на волята “ , още веднъж отдадени на патронни празник на учебното заведение.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР