Близо 20-те години възрастова разлика между двамата съвсем не са

...
Близо 20-те години възрастова разлика между двамата съвсем не са
Коментари Харесай

Новият на Деси Цонева - 53-годишен, разведен с две деца


Близо 20-те години възрастова разлика сред двамата напълно не са най-шокиращият факт в техните връзки. Оказва се, че интелектуалецът е татко на две дъщери, които са в тийнейджърска възраст, само че най-малко бил публично разведен от дълго време и не изневерявал на първата си брачна половинка с Деси, както множеството хора предполагали. Цонева към този момент познавала дъщерите на приятеля си, а той – нейния наследник Янчо. Момичетата я приемали по-скоро като своя връстничка и другарка, в сравнение с като мащеха, написа ПИК.

Тъй като неотдавна журналистката заживяла под един покрив с възлюбения си, било неизбежно детето ѝ да не се срещне с него.

Малкият Янчо си допаднал с новия си пастрок, който бил надалеч по-грижовен и ерудиран от предходния сътрудник на Деси – скандалния предприемач Георги Джамов. Майка ѝ Мариана също била във екстаз от 53-годишния Явор, като постоянно посрещала новата двойка в дома си или излизала дружно с тях на вечеря.

Вдовицата на Митко Цонев най-накрая се успокоила за дъщеря си, тъй като предходната ѝ връзка раздрусала душeвността ѝ, макар че Мариана още в самото начало се оповестила изрично срещу Джамов да ѝ става шурей. На същата позиция тогава бил и починалият Димитър Цонев. До женитба надали щяло да се стигне, тъй като и двамата имали по един провалeн брак зад тила си, а фантазиите им били свързани с това да обикалят света дружно. Покрай новия си обичан Деси се запалила по планинарството и всеки уикенд обувала туристическите чепици за походи. Впечатление прави, че на разходките я съпровожда и началник Манчев, който се оказа един от най-близките другари на нейния любим.

Цялата компания на издателя харесвала Цонева и тя била чест посетител на техните сбирки и празненства, а обичаният ѝ Явор непрестанно я изненадвал с пътувания отвън България. Последно двамата били в Лондон, където като се изключи че Деси намазала с празничен шопинг, следила онлайн и триумфа на Григор Димитров.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР