Близо 10 000 лева и незаконен револвер откриха край трупа

...
Близо 10 000 лева и незаконен револвер откриха край трупа
Коментари Харесай

Пачки с пари и незаконен револвер откриха край трупа на началника на КАТ-Казанлък

Близо 10 000 лв. и противозаконен револвер откриха край натрупа на мъртвия шеф на "Пътна полиция " Казанлък - Тодор Николов. Намерени са 4-5 пачки в български левове, револвер в кожен кобур, най-вероятно противозаконен, и кутии с муниции.

Това разгласи пред публицисти окръжният прокурор Дичо Атанасов на метри от случая. Той удостовери, че през днешния ден към 13.00 часа е открит трупът на служителя на реда в гориста околност сред село Бузовград и язовир "Копринка ". Парите са били изхвърлени в близка крайпътна канавка. Мъртвият е държал в ръката си служебния револвер "Макаров ".

По думите на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев гибелта е настъпила 38 часа преди тялото да бъде намерено.

Разследване би трябвало да откри дали има връзка сред парите, противозаконното оръжие и гибелта на началника на "Пътна полиция " в Казанлък. На този стадий има разнообразни хипотези за гибелта на Тодор Николов и една от тях не изключва корупционна процедура. Предстои да се откри дали повода е ликвидиране или самоубийство, разяснява шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР