Близнаците, които Ева Веселинова ще роди съвсем скоро, се говори,

...
Близнаците, които Ева Веселинова ще роди съвсем скоро, се говори,
Коментари Харесай

Ето защо Ева Веселинова крие бащата на бебетата си

Близнаците, които Ева Веселинова ще роди напълно скоро, се приказва, че са плод на връзката на хубавицата с много по-възрастен от нея грък. Оказа се, че светлокосата красавица поддържа интимни връзки с гърка от няколко години, разкриха нейни другари, представени от " Уикенд ".

Въпросът кой е бащата откри отговора си. Таткото е състоятелен грък, с който златокоската има интимна връзка от години, само че краткотрайно се бе разделила с него. Източникът на изданието посочи, че последния си рожден ден - 29 август, когато Ева чукна 36 години, тв водещата отпразнувала на остров Корфу точно в компанията на богатия татко на децата си. След това двойката опрашила за друга островна почивка - този път на Санторини, където живеят родителите на някогашната панелистка в предаването на Гала " На кафе ".

Мълвата носи, че анонимният за публиката баровец преди време купил необятен апартамент на изгората си в първокласен столичен квартал. Не е ясно дали той е фамилен – съгласно някои от години е разведен и даже е благополучен дядо на внучета. Вероятно поради смущаваща възрастова разлика, Ева избира да не го демонстрира в обществото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР